Tempo di Preparazione: 15 min
Tempo di Cottura: 15 min
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
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Light breakfast omelet
Ingredienti
Preparazione
- Whisk egg substitute, cheddar cheese, Parmesan cheese, salt, black pepper, garlic powder, and red pepper flakes together in a bowl.
- Heat olive oil in a nonstick skillet over medium heat. Cook and stir mushrooms and onion until tender, 4-5 minutes.
- Add spinach, cook until spinach wilts, 3-4 minutes.
- Pour in egg mixture. Swirl pan around to evenly distribute egg mixture. Cook until egg is fully cooked and set in the middle, 5-10 minutes. Cut into wedges.
164 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Recensioni
sounds delicious - going to try it
16 gen 14 da utente: Lovemygrandson
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Riepilogo Nutrizionale:
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Ci sono 159 calorie in 1 porzione di Mushroom Spinach Omelet.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Divisione Calorie: 48% gras, 7% carb, 45% prot. |
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Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
665 kJ
8%
159 kcal
Grassi
8,36g
12%
Grassi Saturi
2,305g
12%
Grassi Monoinsaturi
3,296g
Grassi Polinsaturi
2,363g
Carboidrati
2,56g
1%
Zuccheri
1,48g
2%
Fibra
0,4g
Proteine
17,7g
35%
Sale
1,44g
24%
Colesterolo
7mg
Potassio
528mg
26%
Divisione Calorie:
Carboidrati (7%)
Grassi (48%)
Proteine (45%)
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Basato su un GDA di 2000 calorie
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