Chicken & Bacon Veggie Soup
Tempo di Preparazione: 20 min
Tempo di Cottura: 50 min
Tipo di Pasto:
Minestre
Secondi Piatti
Pranzo
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
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da utente: Mjgh06
Chicken & Bacon Veggie Soup
A low carb soup with the deliciousness of chicken and bacon.
Ingredienti
Preparazione
- Place water onto boil. Add in any seasonings you desire.
- Chop up all vegetables and add to pot. Allow to come to boil then turn down to simmer.
- Fry bacon to crisp. Set aside to cool.
- Chop chicken into cubes. Fry chicken until crisp and set aside. Crunch bacon into pieces.
- Add chicken and bacon to pot. Simmer for 20 minutes.
- Add in chicken broth and cream. Simmer for 20 minutes.
- Serve in bowls and top with cream cheese and Mexican cheese.
241 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
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Recensioni
I think I might whirl up all the cooked veggies in the blender (or food processor, If I had one *sigh*) and then add the cream and the chicken/broth and the cheese and the bacon--holy cats this sounds good!
12 giu 15 da utente: kao70
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Looks wonderful a nice change up going to try once induction is over
14 ott 14 da utente: MOMMA2MAITAI
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This really looks delicious, i am willing to try it...
10 apr 14 da utente: Geri Marie Sousa
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Riepilogo Nutrizionale:
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Ci sono 322 calorie in 1 porzione di Chicken & Bacon Veggie Soup.
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Divisione Calorie: 75% gras, 5% carb, 20% prot. |
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Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
1346 kJ
16%
322 kcal
Grassi
25,23g
36%
Grassi Saturi
15,611g
78%
Grassi Insaturi
0,126g
Grassi Monoinsaturi
0,093g
Grassi Polinsaturi
0,116g
Carboidrati
3,76g
1%
Zuccheri
2,18g
2%
Fibra
1g
Proteine
15,14g
30%
Sale
0,96g
16%
Colesterolo
104mg
Potassio
118mg
6%
Divisione Calorie:
Carboidrati (5%)
Grassi (75%)
Proteine (20%)
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Basato su un GDA di 2000 calorie
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