Tempo di Preparazione: 10 min
Tempo di Cottura: 5 ore 15 min
Tipo di Pasto:
Secondi Piatti
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
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There's no need to sweat it out in the kitchen (or gym) to enjoy this Spanish classic that's low in calories and made in a slow cooker.
Ingredienti
Preparazione
- Place chicken, tomatoes, onion, pepper, broth, garlic, oregano and turmeric in a 4-quart or larger slow cooker (crockpot).
- Cover and cook on low setting for 5 hours.
- Add peas and rice; cook, uncovered, until peas are tender, about 15 minutes.
- Note: yields about 1 1/2 cups per serving, including 1 chicken thigh per serving.
335 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Recensioni
This was very tasty. Even my fiance who is a meat and potatoes kind of a guy likes it ALOT!
15 set 10 da utente: kelleyll23
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Quick, easy and good.
09 mar 10 da utente: shawneliz
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Riepilogo Nutrizionale:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Ci sono 283 calorie in 1 porzione di Chicken Paella.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Divisione Calorie: 16% gras, 46% carb, 38% prot. |
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Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
1184 kJ
14%
283 kcal
Grassi
5,02g
7%
Grassi Saturi
1,29g
6%
Grassi Insaturi
0,12g
Grassi Monoinsaturi
1,512g
Grassi Polinsaturi
1,342g
Carboidrati
31,9g
12%
Zuccheri
4,24g
5%
Fibra
2,7g
Proteine
26,4g
53%
Sale
0,54g
9%
Colesterolo
94mg
Potassio
575mg
29%
Divisione Calorie:
Carboidrati (46%)
Grassi (16%)
Proteine (38%)
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Basato su un GDA di 2000 calorie
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