Tempo di Preparazione: 30 min
Tempo di Cottura: 1 h
Tipo di Pasto:
Secondi Piatti
Minestre
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
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A quick to prepare, low fat and delicious chili.
Ingredienti
Preparazione
- Heat olive oil in large pot.
- Sauté onion and garlic until tender, then add green and red peppers, zucchini (which has been chopped), and turkey breast (which has been previously cooked and cut up into bite-size pieces).
- Sauté for 2-3 minutes until tender.
- Add canned tomatoes and vegetable juice, stir and crush up whole tomatoes.
- Add all remaining ingredients, stir well and bring to boil.
- Cover, lower heat, and simmer for 1 hour.
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Riepilogo Nutrizionale:
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Ci sono 245 calorie in 1 porzione di Turkey Vegetable Chili.
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Divisione Calorie: 20% gras, 57% carb, 23% prot. |
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Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
1026 kJ
12%
245 kcal
Grassi
5,62g
8%
Grassi Saturi
0,871g
4%
Grassi Insaturi
0g
Grassi Monoinsaturi
3,007g
Grassi Polinsaturi
1,163g
Carboidrati
35,63g
14%
Zuccheri
10,39g
12%
Fibra
11,8g
Proteine
14,1g
28%
Sale
2,87g
48%
Colesterolo
12mg
Potassio
750mg
38%
Divisione Calorie:
Carboidrati (57%)
Grassi (20%)
Proteine (23%)
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Basato su un GDA di 2000 calorie
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