Tempo di Preparazione: 10 min
Tempo di Cottura: 40 min
Tipo di Pasto:
Minestre
Pranzo
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
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da utente: Gallani9
White Bean and Tomato Soup
A vegetable soup so hearty, healthy and wholesome.
Ingredienti
Preparazione
- Combine half the oil and half the garlic in a heavy pot over medium-low heat. Cook 1 to 2 minutes until fragrant.
- Stir in onion. Increase heat to medium and saute 6 to 7 minutes or until softened.
- Stir in tomatoes, stock, sage and bay leaf. Season with salt and pepper to taste. Simmer 20 minutes.
- Add beans and simmer 10 to 15 minutes.
- While soup is cooking, combine remaining garlic, salt and 1 tablespoon of parsley in a mortar and pound to a paste. Stir in remaining oil, cheese, parsley and vinegar.
- Serve soup with a spoonful of sauce. Serve chilled if desired.
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Riepilogo Nutrizionale:
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Ci sono 337 calorie in 1 porzione di White Bean and Tomato Soup.
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Divisione Calorie: 22% gras, 56% carb, 21% prot. |
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Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
1409 kJ
17%
337 kcal
Grassi
8,7g
12%
Grassi Saturi
1,636g
8%
Grassi Insaturi
0g
Grassi Monoinsaturi
5,301g
Grassi Polinsaturi
1,226g
Carboidrati
49,58g
19%
Zuccheri
2,97g
3%
Fibra
11,8g
Proteine
18,65g
37%
Sale
10,94g
182%
Colesterolo
2mg
Potassio
1014mg
51%
Divisione Calorie:
Carboidrati (57%)
Grassi (22%)
Proteine (21%)
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Basato su un GDA di 2000 calorie
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