Tipo di Pasto:
Pane & Prodotti da Forno
Dolci
Colazione
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
|
A Russian apple cake, made with less sugar.
Ingredienti
Preparazione
- Grease a pan with oil, use a little flour to flour the pan. Pre-heat oven to 350 °F (175 °C).
- Core, quarter and slice apples fairly thinly (1/4-1/8"). Arrange about 2/3 of the slices on the bottom of the pan.
- Beat the eggs with the sugar using a wooden spoon or a spatula. When well incorporated, stir in the flour. Batter will be thick. You can add a dash of cinnamon.
- Pour about 1/2 the batter over the apples, spread to cover them all.
- Arrange 1/2 of remaining apple slices on the batter.
- Cover with remaining batter, spreading over.
- Top with remaining slices. Bake for about 25 minutes.
48 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
|
Recensioni
This is almost like the apple pie sharlotka. Both are alike except for the sugar. I am trying the other, so will try this one too and see which I like best (Hmmmmmm).
02 feb 10 da utente: The Next Number
|
|
|
|
|
Recensisci questa ricetta
È necessario accedere per poter votare questa ricetta. Clicca qui per accedere.
|
|
|
Trova Più Ricette
|
Filtra per Tipo di Pasto
Pane & Prodotti da Forno
Dolci
Colazione
Ultime Ricette
Dessert o spuntino umido, delizioso e ipocalorico.
|
Piatto gustoso per pranzo o cena.
|
Colazione veloce da preparare.
|
Dolce, umido e delizioso.
|
|
Scrivi una Ricetta
Riepilogo Nutrizionale:
|
|
Ci sono 190 calorie in 1 porzione di Sharlotka.
|
|
Divisione Calorie: 12% gras, 79% carb, 9% prot. |
|
Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
795 kJ
10%
190 kcal
Grassi
2,68g
4%
Grassi Saturi
0,716g
4%
Grassi Monoinsaturi
0,992g
Grassi Polinsaturi
0,528g
Carboidrati
38,25g
15%
Zuccheri
24,43g
27%
Fibra
1,8g
Proteine
4,12g
8%
Sale
0,07g
1%
Colesterolo
79mg
Potassio
100mg
5%
Divisione Calorie:
Carboidrati (79%)
Grassi (12%)
Proteine (9%)
|
|
Basato su un GDA di 2000 calorie
|